CFRG - Crypto Forum Research Group

IETF 93, Prague
Wednesday, July 22, 2015, 13:00-15:30
Meeting in Athens/Barcelona room.

13:00 - Chairs' update on RG status (10 mins)

13:10 - Requirements for PAKE schemes (10 mins)
        draft-irtf-cfrg-pake-reqs-00.txt

13:20 - Stefan-Lukas Gazdag: XMSS: Extended Hash-Based Signatures: Update and further steps (15 mins)
        draft-irtf-cfrg-xmss-hash-based-signatures-01.txt

13:35 - William Whyte: Hybrid quantum-safe ciphersuites in TLS (20 mins)

13:40 - Karen O'Donoghue: CrypTech project (5 mins)

ECC Signatures (presentations and discussions)
===

13:45 - 15:15 (90 mins)

1) Dan Brown
2) Ilari Liusvaara
3) Dan Bernstein/Simon Josefsson/Tanja Lange/Peter Schwabe/Bo-Yin Yang
4) Watson Ladd
5) Mike Hamburg

15:15 - Phillip Hallam-Baker: Method of ensuring strong DH/ECC Keys (10 mins)

15:25 - AOB

15:30 - Meeting ends