* WGs marked with an * asterisk has had at least one new draft made available during the last 5 days

Anima Status Pages

Autonomic Networking Integrated Model and Approach (Active WG)
Ops Area: Robert Wilton, Warren Kumari | 2014-Nov-03 —  
Chairs
 
 


IETF-93 anima agenda

Session 2015-07-20 0900-1130: Karlin I/II - anima chatroom
Session 2015-07-23 1740-1910: Congress Hall I - anima chatroom

Agenda

ANIMA WG Agenda for IETF-93 (Prague)

      Autonomic Networking Integrated Model and Approach

      Chairs: Toerless Eckert & Sheng Jiang

 

There are two sessions (150+90 minutes) for the ANIMA WG:

Monday, Morning Session I 0900-1130

Thursday, Afternoon Session III 1740-1910

For both sessions, the chartered work items have the priority.

 

Monday (July 20th, 2015) 2.5-hour session:

9:00-11:30    Monday Morning session I, Karlin I/II

1.      WG Dash - 5 min
9:00 - 9:05, by co-chairs

2.      ANIMA Generic Signaling (Design team) - 35 min
9:05 - 9:40, by Brian Carpenter, draft-carpenter-anima-gdn-protocol

3.      ANIMA Auto Bootstrapping (Design team) - 35 min
9:40 - 10:15, by Max Pritikin, draft-pritikin-anima-bootstrapping-keyinfra

4.      Autonomic Control Plane & Addressing - 30 min
10:15 - 10:45, by Michael Behringer, draft-behringer-anima-autonomic-control-plane
& draft-behringer-anima-autonomic-addressing

5.      Reference model - 30 min
10:45 - 11:15, by Michael Behringer, draft-behringer-anima-reference-model

6.      (Postponed to Thursday Session)
Autonomic Prefix Management in Large-scale Networks - 15 min
11:15 - 11:30, by Brian Carpenter, draft-jiang-anima-prefix-management

 

Thursday (July 23rd, 2015) 1.5-hour session:

17:40-19:10       Thursday Afternoon session III, Congress Hall I

1.      Updates from Design Teams - 15 min
17:40 - 17:55, by Brian Carpenter & Max Pritikin

2.      Autonomic Prefix Management in Large-scale Networks - 15 min
17:55 - 18:10, by Brian Carpenter, draft-jiang-anima-prefix-management

3.      Using Autonomic Control Plane for Stable Connectivity of Network OAM - 15 min
18:10 - 18:25, by Michael Behringer, draft-eckert-anima-stable-connectivity

4.      * Autonomic Network Intent Concept and Format - 10 min
18:25 - 18:35, by Jeferson C Nobre, draft-du-anima-an-intent

5.      * Autonomic Network Intent Distribution - 10 min
18:35 - 18:45, by Bing Liu, draft-liu-anima-intent-distribution

6.      * Self-Managed Networks with Fault Management Hierarchy - 10 min
18:45 - 18:55, by Dan Romascanu, draft-mtoy-anima-self-faultmang-framework

7.      * Coordination of autonomic functions - 10 min
18:55 - 19:05, by Laurent Ciavaglia (remotely), draft-ciavaglia-anima-coordination

8.     Closing by Co-Chairs - 5 min
19:05 - 19:10, by co-chairs

 

* mean the non-chartered work items.




Generated from PyHt script /wg/anima/agenda.pyht Latest update: 24 Oct 2012 16:51 GMT -