* WGs marked with an * asterisk has had at least one new draft made available during the last 5 days

Anima Status Pages

Autonomic Networking Integrated Model and Approach (Active WG)
Ops Area: Ignas Bagdonas, Warren Kumari | 2014-Nov-03 —  
Chairs
 
 


IETF-95 anima agenda

Session 2016-04-04 1740-1940: Buen Ayre B - Audio stream - anima chatroom
Session 2016-04-07 1620-1720: Atlantico C - Audio stream - anima chatroom

Agenda

  ANIMA WG Agenda for IETF-95

   Buenos Aires, Argentina

  Autonomic Networking Integrated Model and Approach

      Chairs: Toerless Eckert & Sheng Jiang

 

There are two sessions (120 + 60 minutes) for the ANIMA WG:

Monday, 17:40-19:40, Afternoon Session III, Buen Ayre B

Thursday, 16:20-17:20, Afternoon Session II, Atlantico C

For both sessions, the chartered work items have the priority.

 

Monday (April 4th, 2016) 2-hour session:
17:40-19:40       Afternoon Session III, Buen Ayre B

1.      WG Dash - 5 min
17:40 - 17:45, by co-chairs

2.      ANIMA Generic Signaling (Design team) - 20 min
17:45 - 18:05, by Bing Liu, draft-ietf-anima-grasp

3.      ANIMA Auto Bootstrapping (Design team) - 15 min
18:05 - 18:20, by Max Pritikin, draft-ietf-anima-bootstrapping-keyinfra

4.      Autonomic Control Plane - 20 min
18:20 - 18:40, by Michael Behringer, draft-ietf-anima-autonomic-control-plane

5.      Reference model - 40 min
18:40 - 19:20, by Michael Behringer, draft-ietf-anima-reference-model

6.      Autonomic Prefix Management in Large-scale Networks - 10 min
19:20 - 19:30, by Sheng Jiang, draft-ietf-anima-prefix-management

7.      An open source implementation of SNBI & ACP - 5 min
19:30 - 19:35, by Toerless Eckert

8.      Using Autonomic Control Plane for Stable Connectivity of Network OAM - 5 min
19:30 - 19:40, by Toerless Eckert, draft-ietf-anima-stable-connectivity

Thursday (April 7th, 2016) 1-hour session:
16:20-17:20       Afternoon Session II, Atlantico C

1.      On-site progress update for WG documents - 5 min
16:20 - 16:25

2.      * Autonomic Function Lifecycle Management - 10 min
16:25 - 16:35, by Pierre Peloso, draft-peloso-anima-autonomic-function

3.      * Autonomic Functions Coordination - 10 min
16:35 - 16:45, by Laurent Ciavaglia, draft-ciavaglia-anima-coordination

4.      * Information and Knowledge exchange in Autonomic Networks - 10 min
16:45 - 16:55, by Laurent Ciavaglia, draft-ciavaglia-anima-knowledge

5.      * Autonomic Network Intent Concept and Format - 10 min
16:55 - 17:05, by Jeferson C Nobre, draft-du-anima-an-intent

6.      * Information Distribution over GRASP- 10 min
17:05 - 17:15, by Bing Liu, draft-liu-anima-grasp-distribution

7.      Summary & ANIMA future activities - 5 min
17:15 - 17:20, by co-chairs

 

* mean the non-chartered work items.




Generated from PyHt script /wg/anima/agenda.pyht Latest update: 24 Oct 2012 16:51 GMT -